Стаклени куполи

Стаклените куполи, освен што обезбедуваат дневна светлина, тие служат и за издувување на топлите гасови и застоениот воздух од зградите и се многу ефикасни за затворени простории.

Куполите се квадратни или октагонални и можат да бидат во разни големини. Ние ќе ви помогнеме да ја изберете точната должина и големина врз основа на вашите потреби. Можеме да направиме сопствен дизајн и да градиме специјална купола само за вас.

Калкулатор