Стаклени маси

Стаклените маси се функционални, привлечни, имаат прекрасен визуелен изглед и не сосема го зафаќаат просторот. Истите може да се направат во разни димензии (трпезариски маси, маси за дневна соба, за кафе, и др.), различни форми (кружни, овални, правоаголни, квадратни, и со различен тип на стакло (мат стаклена маса, или маса со слика, или печатени дезени).

Калкулатор