Тermopan me dy shtresa

Qelqi termik me dy shtresa përdoret për izolim termik dhe izolim të zhurmës. Përbëhet nga një përzierje e dy qelqeve identik ose të ndryshmëm me rripa alumini i mbushur me xhel silikë dhe i bashkuar me një komplet dy përbërës.

Qelqi termik me dy shtresa mund të gjendet në gjerësi të ndryshme: 14 mm, 15 mm, 16 mm, 18 mm, 20 mm. Përdoret për mbushjen e mureve ndarës, dyerve, dritareve, etj.

Kalkulator