Aлкобонд

Алкобонд е лесен алуминиумски композитен материјал, кој се состои од два алуминиумски прекривки и основен материјал, што обично се прави од полиетилен.

 

Алкобонд панелите имаат импресивен однос јачина-тежина, енергетска ефикасност, го штитат градењето на ентериерот од греење во текот на летото, штити од ладење и губење на топлина во зима и обезбедува одржливост.

Калкулатор