Gardhе qelqi

Gardhet prej qelqi përbëhen prej qelqit të kalitur që nuk copëtohet lehtë dhe mund t’i rezistojë kushteve të pafavorshme. Qelqi mund të zgjasë shumë pasi është imun ndaj ndryshkut dhe kalbjes në krahasim me metalet dhe lëndët nga druri.

Gardhet prej qelqi janë ideale për sigurimin e privatësisë pasi qelqi mund të bllokojë pamjen pa penguar depërtimin e dritës.

Në varësi të mundësisë dhe me kërkesë të blerësit, gardhi mund të montohet përbrenda vetë ballkonit dhe nga jashtë (montim anësor).

Kalkulator