Ние

произведуваме
процесираме
дизајнираме

Работата со стакло,
е постојана развојна уметност.

Наша примарна цел е да произведеме одлични производи и да обезбедиме одлична услуга, надминувајќи ги очекувањата на клиентите, во склад со околината и почитување на животната средина.

Професионалците на Исиглас 2018 ја комбинираат човечката експертиза, иновативните технологии и рафинираните материјали за производство на најдобрите продукти од стакло во регионот. Нудиме извонредни производи на пазарот бидејќи работата е предводена од страст за квалититет и перформанс на секаков вид стакло според очекувањата на  клиентот.

Се разликуваме од другите компании не само по висококвалитетното стакло што го работиме, туку и по внимателниот третман кон барањата на клиентот и креативната страст од која што сме инспирирани. На нашата веб-страница, можете да ги погледнете различните видови на техники, за производство на стакло.

Ве повикуваме да откриете што нудиме, како обработуваме, како дизајнираме, колку чини истото  и го нарачате од дома или од работа.

За нас

Нашите клиенти

Локација