Ne

prodhojmë
procesojmë
projektojmë

Puna me qelq,
është një art i vazhdueshëm evoluues.

Qëllimi ynë kryesor është të prodhojmë produkte të shkëlqyera dhe të ofrojmë një shërbim të shkëlqyeshëm përtej pritjeve të klientëve, në harmoni me rrethinën dhe respektimin e mjedisit jetësor.

Profesionistët e Isiglass 2018 kombinojnë ekspertizën njerëzore, teknologjitë inovative dhe materialet e rafinuara për të prodhuar produktet më të mira të qelqit në rajon. Ofron produkte të përsosmërisë në treg pasi puna e saj rrjedh nga pasioni për cilësinë dhe performancën në provimin e të gjitha llojeve të qelqit që kërkon klienti.

Ne dallojmë nga kompanitë e tjera jo vetëm në prodhimin e qelqit me cilësi të lartë, por edhe në përgjigje të kujdesshme ndaj kërkesave të klientit dhe pasionit krijues që na frymëzon. Duke zbuluar faqen tonë të internetit, do të jeni në gjendje të shikoni të gjitha llojet e ndryshme të teknikave të prodhimit të qelqit që ne bëjmë.

Ju mirëpresim të zbuloni se çfarë ofrojmë, si përpunojmë, si hartojmë, sa kushton dhe të porosisni nga shtëpia apo puna.

Rreth nesh

Klientët tanë

Vendodhja