Парсол стакло

Парсол стаклото е транспарентно стакло во боја, кое истовремено ја пропушта светлината. Ова стакло има широка примена, но, најчесто се користи како стакло за врати и прозори, стакло за заштита на мебел (врз разни комоди и маси од дрво или метал), или пак за изработка на стаклен мебел (комоди, витрини, маси, полици).

Парсол стаклото може да се произведува во повеќе дебелини 4мм, 6мм, 8мм и 10мм и во различни бои: бронзена, сива, зелена и сина.

Калкулатор