Qelq parsol

Qelqi parsol është qelq me ngjyra transparente që në të njëjtën kohë lejon depërtimin e dritës. Përdoret gjerësisht, por më së shpeshti përdoret si qelq për dyer dhe dritare, qelq për mbrojtjen e mobiljeve (mbri komoda të ndryshme dhe tavolina prej druri ose metali), ose për prodhimin e mobiljeve prej qelqi (komoda, dollape, tavolina, rafte).

 

Qelqi parsol mund të prodhohet në disa dimenzione edhe atë prej 4mm, 6 mm, 8mm dhe 10mm dhe me ngjyra të ndryshme: bronzë, gri, e gjelbër dhe e kaltër.

Kalkulator