Alukobond

Alukobond është një material i lehtë prej alumini i përbërë nga dy fleta mbulese alumini dhe një material thelbësor i bërë zakonisht nga polietileni.

Panelet Alukobond kanë një raport mbresëlënës forcë-peshë, efikasitet të energjisë, mbron ndërtesën e brendshme nga ngrohja gjatë verës, mbron nga ftohja dhe humbja e nxehtësisë në dimër dhe siguron qëndrueshmëri.

Kalkulator