Banja dushi prej qelqi

Banjat e dushit prej qelqi bëhen nga lloje të ndryshme qelqi dhe gjithashtu prej qelqit të laminuar ose të zbutur. Ky produkt i qelqit të sigurisë formohet duke ngjitur dy fletë qelqi në një fletë qëndrore të vinylit transparent.

Këto mund ta kthejë banjën tuaj në një kënd me stil. Klienti mund të zgjedhë nga një përzgjedhje e përfundimeve dhe trashësisë së qelqit me cilësi të shkëlqyeshme.

Kalkulator