Dyer qelqi

Dyert e qelqit përbëhen nga pllaka qelqi me një kornizë të lidhur në derë çeliku ose fiberglasi. Qelqi mund të jetë i pastër ose dekorativ dhe zakonisht është i izoluar për performancën efikase të energjisë.

Përdoret në objekte dhe shtëpi të ndryshme arkitekturore dhe ndërtimi në formën e dyerve rrëshqitëse prej qelqi, dyerve të brendshme ose derë me qasje jashtë, të ngulitur në strukturë që lejon depërtimin e dritës natyrale.

.

Kalkulator