Kupa qelqi

Kupat e qelqit përveç sigurimit të dritës së ditës, ato shërbejnë për shkarkimin e ajrit të nxehtë dhe të ndenjur nga ndërtesat dhe janë shumë efektive në ambiente të mbyllura.

Kupolat e qelqit janë katrore ose tetëkëndëshe dhe mund të variojnë në madhësi. Ne do t’ju ndihmojmë të zgjidhni gjatësinë dhe madhësinë e duhur në bazë të nevojave tuaja. Ne mund të bëjmë dizajn me porosi dhe të ndërtojmë kupolë speciale vetëm për ju.

Kalkulator