Pasqyra me ngjyra

Pasqyrat me ngjyra përdoren më së shumti për dekorim, veshjen e mureve, mbushjen e dollapëve amerikanë me kërkesë të klientit. Ato mund të gjenden në trashësi të ndryshme: 3mm, 4mm, 5mm, dhe ngjyrat si vijojnë: gri dhe bronzë.

Kalkulator