Pasqyra

Pasqyrat standarde kanë përdorim të gjërë në jetën e përditshme. Ato përdoren për dekorim, për pasqyrim, për veshje muri, për mbushjen e dollapëve amerikanë etj. Pasqyrat që posedojmë janë të cilësisë më të lartë në treg dhe mund të gjenden në trashësi dhe modele të ndryshme siç dëshiron klienti.

Kalkulator