Prodhime nga PVC dhe Alumini

Profilet nga PVC dhe Alumini përdoren gjerësisht në jetën e përditshme. Ekziston një përzgjedhje e gjerë e profileve moderne të PVC dhe Aluminit që përdoren gjerësisht në shtëpi, deri në ndërtimin e sallave të punës, depove industriale dhe hapësirave të ndryshme.

Ne bëjmë produktet e mëposhtme: dritare dhe dyer prej alumini dhe PVC, dyer të brendshme, dyer të hyrjes, dyert ballkoni, rolo nga Alumini dhe PVC, dyer rolo të dyfishta, dyert rolo të segmentuara, dyer garazhash, etj.

Kalkulator