Qelq i laminuar 4 sezonal

Qelqi i laminuar 4 sezonal ofron rehati gjatë gjithë vitit dhe kursim të energjisë. Është një produkt që mban ngrohtë në dimër dhe të ftohtë në verë. Gjithmonë është montohet në pjesën e jashtme të paketës së qelqit dhe lehtësisht dallohet nga llojet e tjera të qelqit sepse ka një veshje të veçantë pasqyreje.

Përdorimi i qelqit të laminuar 4 sezonal zvogëlon humbjen e nxehtësisë dhe zvogëlon zonën e ftohtë pranë dritareve, duke mbajtur temperatura ideale, konfort, zvogëlon konsumin e ajrit të klimatizuar dhe lëshon më pak rreze UV.

Kalkulator