Qelq me spërkatje rëre

Qelqi me spërkatje rëre është qelq mat i disenjuar fabrikisht dhe përdoret për tëzbukuruar ambientet e banimit dhe të biznesit.

Ky lloj qelqi vjen në dimensione 4 mm.

Kalkulator