Qelqi Lacobel

Qelqi Lacobel është qelq i rrafshë i ngjyrorosur nga mbrapa. Jashtëzakonisht i popullarizuar në dizajnin e brendshëm bashkëkohor si një formë qelqi dekorativ, falë rezultatit të saj final që ofron shkëlqim dhe pamje unike.

 

Është zgjedhje ideale për një dekorim dhe arrendim muresh nga qelqi, tavolina qelqi, rafte  qelqi, dollapë qelqi si dhe pjesë të kuzhinës prej qelqi.

 

Mund të gjendet në shumë ngjyra trendesh. Gama e ndryrave është e ndarë në tre lloje: klasike, të trendit dhe ngjyra ekskluzive.

Kalkulator