Qelqi termopan

Qelqi termopan përdoret për izolim termik dhe izolim të zhurmës. Përbëhet nga një përzierje e dy qelqeve identik ose të ndryshmëm me rripa alumini i mbushur me xhel silikë dhe i bashkuar me një komplet dy ose tre përbërës.

 

Qelqi termopan mund të gjendet në gjerësi të ndryshme: 14 mm, 15 mm, 16 mm, 18 mm, 20 mm. Përdoret për mbushjen e mureve ndarës, dyerve, dritareve, etj.

Kalkulator