Tavolina qelqi

Tabelat nga qelqi janë funksionale, tërheqëse, kanë një pamje të bukur vizuale dhe nuk marrin shumë hapësirë. Ato mund të bëhen në madhësi të ndryshme (tavolina ngrënie, tavolina të dhomave të ndenjes, tavolina kafeje, tavolina për televizor, etj) dhe në forma të ndryshme (rrethore, ovale, drejtkëndëshe, katrore), dhe tavolina me lloje të ndryshme qelqi (qelqi mat, ose tavolinë me foto ose modele të shtypura).

Kalkulator