Dysheme nga qelqi

Dyshemet e qelqit përbëhen nga qelqi i kalitur dhe qelqi i laminuar (qelqi sigurie). Qelqi mund të përpunohet me foli transparente ose dekorative, ose me foli me ngjyrë.

Ky lloj qelqi është i qëndrueshëm dhe rezistent ndaj thyerjeve, dhe në rast që shpërthen, i nuk shpërbëhet por qëndron e tërë.

Kalkulator